Rólunk

Mindenre is van megoldásunk!

Szakértőtől, átgondoltan és érthetően

2004-ben kezdtem el erős és gyengeáramú hálózatok teljeskörű kiépítésével foglalkozni.

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem és számtalan megoldandó feladattal és problémával találkoztam, amelyek elvezettek a mai tudásomhoz és nézőpontomhoz.

Az első vállalkozásomat 2009-ben alapítottam, ahol a fő profil a Magyarországon jól működő multicégek alvállalkozójaként az ő általuk értékesített biztonságtechnikai rendszerek. mind riasztórendszerek. mind pedig kamerarendszerek telepítése volt.

Ez idő alatt lehetőségem volt betekintést nyerni a multik szervezettségébe, amiből nagyon sokat tanultam.
Kálvin Gábor

Egy újabb vállalkozás keretein belül, kibővítve portfóliómat, évről évre képeztem magam, mint villanyszerelő és mint klímaszerelő.

Köszönhető a hozzáállásomnak, a precizitásomnak és a kitartásomnak, az út hamar elkezdte magát kitaposni… Rövid időn belül a cégem elkezdett felfelé ívelni, és a több száz ügyfélből több ezer lett. Számomra ez a legjobb bizonyítvány és a legnagyobb büszkeség, mert igazolja, hogy igenis érdemes mindenki sajátos igényeit meghallgatni, átbeszélni és a legjobbat kiválasztani a lehetőségek közül.

Az Önök saját, egyedi megoldása szeretnék lenni... Remélem hamarosan egyeztetünk és megtaláljuk az Önöknek legmegfelelőbb, legkorszerűbb és legbiztonságosabb megoldást.

Villanyszerelő szakvizsga bizonyítvány

Tűzvédelmi szakvizsga bizonyítvány

Calvin Build
2330 Dunaharaszti Zöldfa utca 51.

Nyitva tartás

Hétfő : 8–16
Kedd : 8–16
Szerda : 8–16
Csütörtök : 8–16
Péntek : 10–14
Weboldalunk a felhasználói élmény fokozása érdekében Cookie-kat alkalmaz. Hozzájárul a Cookie használatához?