Szakértőtől, átgondoltan és érthetően

2004-ben kezdtem el erős és gyengeáramú hálózatok teljeskörű kiépítésével foglalkozni.

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem és számtalan megoldandó feladattal és problémával találkoztam, amelyek elvezettek a mai tudásomhoz és nézőpontomhoz.

Az első vállalkozásomat 2009-ben alapítottam, ahol a fő profil a Magyarországon jól működő multicégek alvállalkozójaként az ő általuk értékesített biztonságtechnikai rendszerek. mind riasztórendszerek. mind pedig kamerarendszerek telepítése volt.

Ez idő alatt lehetőségem volt betekintést nyerni a multik szervezettségébe, amiből nagyon sokat tanultam.
Kálvin Gábor

Egy újabb vállalkozás keretein belül, kibővítve portfóliómat, évről évre képeztem magam, mint villanyszerelő és mint klímaszerelő.

Köszönhető a hozzáállásomnak, a precizitásomnak és a kitartásomnak, az út hamar elkezdte magát kitaposni… Rövid időn belül a cégem elkezdett felfelé ívelni, és a több száz ügyfélből több ezer lett. Számomra ez a legjobb bizonyítvány és a legnagyobb büszkeség, mert igazolja, hogy igenis érdemes mindenki sajátos igényeit meghallgatni, átbeszélni és a legjobbat kiválasztani a lehetőségek közül.

Az Önök saját, egyedi megoldása szeretnék lenni... Remélem hamarosan egyeztetünk és megtaláljuk az Önöknek legmegfelelőbb, legkorszerűbb és legbiztonságosabb megoldást.

Villanyszerelő szakvizsga bizonyítvány

Tűzvédelmi szakvizsga bizonyítvány