Riasztórendszer megoldásaink

A vagyonvédelmi behatolásjelző rendszerek, másnéven riasztórendszerek használata napjainkban már elhanyagolhatatlan, hogy biztonságban tudhassuk vállalkozásunk, otthonunk értékeit, vagy szeretteink testi épségét. Sokszor találkozunk megrendelőink meglepődött tekintetével, amikor szembesülnek a ténnyel, hogy egy számukra megfelelő biztonsági riasztó rendszer költsége nagyságrendekkel kisebb anyagi ráfordítást igényel, mint azt ők gondolták. Az általunk telepített DSC, PARADOX gyártmányú riasztórendszerek, lakásriasztók mindegyike MABISZ által bevizsgált eszközökből épülnek fel, így Ön biztos lehet benne, hogy minőségi rendszert telepített általunk a védendő objektumba.
A biztonságtechnikai piacon társaságunk dinamikusan fejlődik, mely sikerünknek a kulcsa az, hogy mi minden ajánlatkérőnkkel személyes kapcsolatot alakítunk ki. Ön nem csomagajánlatokkal találkozik oldalunkon, mert véleményünk szerint minden ingatlan és megrendelői igény egyedi, mely igényeket nekünk ismerni kell, hogy 100%-os védettséget élvezzen a jövőben általunk. A konzultációk, helyszíni felmérések díj- és kötelezettség mentesek, mert közös érdeknek gondoljuk, hogy a legjobb megoldást tudjuk kínálni, reális áron mindenkinek.
Cégünk elsődlegesen DSC és PARADOX riasztórendszereket ajánl ügyfeleinek, mert mindkettő Kanadai, megbízható gyártó és termékpalettájukkal minden igényt ki tudnak szolgálni. Önnek van lehetősége ezáltal vezetékes, vezeték nélküli és hibrid riasztó megoldásokra is ajánlatot kérni tőlünk. A riasztóink mindegyike önállóan helyi riasztási módban is működik, de alkalmas mobiltelefonra, vagy távfelügyeleti központba történő átjelzésre is.
Szeretne egy díj- és kötelezettség mentes ajánlatot kérni tőlünk? Nincs más teendője, csak kattintson az ajánlatkérés gombra és adja meg számunkra az adatait és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlatot küldhessünk.
Calvin Build
2330 Dunaharaszti Zöldfa utca 51.

Nyitva tartás

Hétfő : 8–16
Kedd : 8–16
Szerda : 8–16
Csütörtök : 8–16
Péntek : 10–14
Weboldalunk a felhasználói élmény fokozása érdekében Cookie-kat alkalmaz. Hozzájárul a Cookie használatához?