Klíma szerelés

Alapvető gondolataink általánosan, melyek segíthetnek Önnek is a kapott ajánlatokat összehasonlítani

Társaságunk több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött vállalja lakossági és üzleti felhasználású ingatlanok klíma rendszerének kialakítását.

A megfelelő temperáltsága a tartózkodási területeknek növeli megrendelőink komfortérzetét, hosszú éveken át tökéletes tiszta levegő biztosításával. Az általunk forgalmazott klíma berendezések bármilyen célt ki tudnak szolgálni, az Ön számára megfelelő berendezés kiválasztásában segítenek szakértő kollégáink.

A minőségi klímáinkból többféle kedvezményes csomagot is összeállítottunk, melyekre elégedettségi garanciát vállalunk.

A telepítési árakat minden érdeklődőnk számára egyénre szabjuk, mert számos befolyásoló tényező alakíthatja az anyagi ráfordítás mértékét. Ajánlatkészítés előtt javasoljuk Önnek is, hogy vegye igénybe ingyenes helyszíni felmérésünket, mely konzultáció során felmérjük az adott terek térfogatát, optimalizálni tudjuk a nyomvonalak és a készülékek elhelyezési alternatíváját.

Cégüknél kedvező áron elérhetőek szolgáltatásaink legyen szó klímaszerelésről vagy azok karbantartásáról. A sok kicsi sokra megy elvén értékesítünk, ezért szakembereink kedvező árakon dolgoznak, garanciával és nagyfokú precizitással.

Bízunk benne, hogy hamarosan személyesen is találkozunk és üzleti kapcsolatba kerülünk Önnel is.
Szeretne egy díj- és kötelezettség mentes ajánlatot kérni tőlünk? Nincs más teendője, csak kattintson az ajánlatkérés gombra és adja meg számunkra az adatait és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlatot küldhessünk.
Calvin Build
2330 Dunaharaszti Zöldfa utca 51.

Nyitva tartás

Hétfő : 8–16
Kedd : 8–16
Szerda : 8–16
Csütörtök : 8–16
Péntek : 10–14
Weboldalunk a felhasználói élmény fokozása érdekében Cookie-kat alkalmaz. Hozzájárul a Cookie használatához?